Aşı ile hukuki mücadele nasıl yapılmalı? (Ordu Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Ayyayla)

Aşı ile hukuki mücadele nasıl yapılmalı?

Bu soru çok sık karşımıza gelen sorulardan bir tanesi.

Özellikle kafası karışık ve henüz tam karar verememiş aileler için çekinilen önemli bir konu hukuki süreç.

Bu süreçleri mesleki terimlerden ayıklayıp konuşan hukuk insanlarını bulmak zor. Dolayısıyla hiç bir zaman tam aydınlanmıyor gibi soru işaretleri.

Çok kıymetli bir toparlamaya rastladım Kurtlarla Koşan Kadının Aşı Güncesinde ve hiç kaçırmadan arşivimize eklemiş olalım istedim.

Ordu Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Ayyayla’nın kalemine sağlık. İznini de almadan seslendirdim affına sığınarak çok önemli bulduğum için. Af buyurur umarım. Çünkü bazen okuyunca derlenip toparlanmıyor kafamızda bazı noktalar, illa ki duymamız, birinin anlatması gerekiyor. Ya da hadi ben okudum da eşime dostuma okutamıyorum diyenlerin elinde dinleteceği bir şeyler olması iyi olabiliyor. Dilerim faydası olsun. Aşağıda aşılar ile hukuki mücadele sürecini dinleyebileceğiniz kayıt mevcut. Sonuçta Başka Bir Annelik Mümkün 😉

Azıcık uzun, yoğun, biraz ağır belki bir çırpıda dinlemek için. Ama yavaş yavaş madde madde, dura dinleye sindire sindire işinize yarar umarım. Varsa tam da bunu merak ediyordum diyenler, umarım önce onların karşısına çıkıversin 😉

Dilerseniz burayı tıklayarak da Kurtlarla Koşan Kadının Aşı Güncesinin notunda metnin tamamına erişebilirsiniz.

Haklarımızın ne kadar farkında olursak o kadar sağlıklı bir ortam sunabiliriz çocuklarımıza.

Hem Kurtlarla Koşan Kadının Aşı Güncesi hem de Sevgili Hüseyin Ayyayla iyi ki paylaştınız, ulaştı bizlere ve biz de daha fazla anneye ulaşmasına vesile oluruz dilerim.

Sevgiyle,

Sağlıklı günlere.